Zastopamo naslednja podjetja in blagovne znamke:

RATIONALRATIONAL AG

je največji proizvajalec parnokonvekcijskih aparatov na svetu in vodilni v razvoju ter inovacijah že od leta 1976. RATIONAL profesionalna oprema se uporablja v vseh prvovrstnih kuhinjah sveta.

LINCAT

LINCAT LTD je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev komercialne gostinske opreme iz Združenega kraljestva. Podjetje ustanovljeno leta 1971 vse do danes ostaja sinonim za zanesljivost izdelkov, kakovost izdelave ter prvovrstno tehnično podporo. Z razponom preko 450 izdelkov, Lincat izpolnjuje večino potreb po gostinski opremi. Ponudba vključuje visoko učinkovite filtracijske cvrtnike, žare, pečice, vitrine… Tehnološko dovršen proizvodni obrat z računalniško podprtim načrtovanjem sistemov ter najnovejšo strojno opremo, je bil namensko zgrajen za dosledno izpolnjevanje najzahtevnejših standardov pri izdelavi gostinske opreme.

ARISTARCO

Začenši v letu 1950, se Aristarco SpA dandanes uvršča med vodilne proizvajalce pomivalnih strojev za gostinstvo in hotelirstvo v Evropi. Razvojno naravnano podjetje svojim kupcem zagotavlja zanesljive, trpežne in učinkovite stroje, hkrati pa ohranja optimalno raven med kakovostjo in tržno vrednostjo svojih produktov.Aristarco – ustvarjen za pomivanje!

FIMAR

Začetki podjetja iz Riminija segajo vse do leta 1974, pet let pozneje podjetje dobi svoje sedanje ime. Podjetje FIMAR SpA je danes priznano v Italiji, Evropi in svetu kot sinonim za zanesljive in tehnološko napredne izdelke. Proizvaja široko paleto naprav in strojev, ki izpolnjujejo nenehno rastoče potrebe velikih in malih restavracij, pa tudi barov, restavracij s hitro hrano ter vsakogar, ki za svoje delo potrebuje napreden, učinkovit, praktičen in za vzdrževanje enostaven proizvod.

HEMERSON

HEMERSON SRLje vodilni italijanski proizvajalec profesionalnih pomivalnih strojev višjega kakovostnega razreda z dolgo življensko dobo in 3-letno garancijo. Revolucionarni sistem SAP (sistem čiste vode) zagotavlja popolno čisto vodo ob vsakem pomivanju. Garancija za vsakokratne bleščeče rezultate.

NTF

Najrazličnejše vrste ledu, zanesljivost delovanja ter nizki stroški vzdrževanja bodo prepričali še tako zahtevnega uporabnika. Ledomati znamke NTF veljajo za vrhunske aparate za pripravo ledu in so primerni tako za manjše lokale, diskoteke, restavracije, kot za hotele, bolnišnice, večje trgovske centre, živilsko industrijo… Zastopanost v več kot 70-ih državah sveta, zagotovljena 3-letna garancija na vse modele ter servis v vaši bližini, naj govorijo sami zase.

KOGAST

Podjetje KOGAST iz Grosuplja je eno vidnejših podjetij na področju izdelave gostinske opreme v Sloveniji. Vsa gostinska oprema je izdelana skladno z načeli HACCP in testirana v skladu EN oz. IEC standardi. Kot dolgoletni poslovni partner in pooblaščeni KOGAST serviser, vam ponujamo celovito paleto opreme za vašo dejavnost.

FIREX

Lahko bi hvalili, da je podjetje FIREX sad 40 let izkušenj, da ga upravlja profesionalno osebje, da so njihove tehnologije najbolj inovativne in da bo jutrišnji dan boljši in prijaznejši ravno zaradi njih, vendar o tem presodite sami. V ponudbi so predvsem profesionalni izdelki za pripravo hrane v večjih kuhinjah in živilski industriji. Med njimi najdemo večje prekucne ponve, kotle z in brez vgrajenega mešala, s standardnim oz. autoclave sistemom kuhanja, večnamenske kuhalnike in friteze.

CB

45-letna tradijica v pripravi hrustljavih, zlato zapečenih piščancev. Izdelki italijanskega podjetja CB vodijo v sam evropski vrh tako po kakovosti kot po prodaji nabodal za piščance, profesionalnih električnih in plinskih peči za piščance, žarov, peči za pizze in ostale kulinarične dobrote. Privlačno tako za manjše restavracije, “cateringe”, kot za velike trgovske centre z gostinsko ponudbo.

VALKO

Tehnologije vakuumskega pakiranja hrane izpolnjujejo stroge zahteve restavracij in prodaje na drobno. Paleto vakuumskih pakirnih strojev VALKO dopolnjuje s toplotnimi in zavijalnimi pakirnimi stroji izdelanimi iz kakovostnih materialov. Ponuja tudi vakuumske vrečke, pakirne folije in pladnje različnih dimenzij.