[:si]

PROIZVODNI PROGRAM

Na tem mestu Vam predstavljamo del izdelkov iz našega proizvodnega programa, ki ga po potrebi dopolnjujemo z izdelki drugih priznanih proizvajalcev opreme. Oglejte si spletno GALERIJO nekaterih izdelkov.

TOČILNI IN DRUGI HLAJENI PULTI TER RETROPULTI

Za vas po meri izdelamo hlajene točilne pulte in pripadajoče retropulte, katere odlikujeta kakovostna in trpežna izdelava s poudarkom na funkcionalnosti izdelka. Ponujamo široko paleto pultov po vašem okusu z vgrajenim ali ločenim, statičnim ali dinamičnim hlajenjem za različne namene (točilni pulti, delovni pulti, pulti pripravljeni za uporabo gastro posod, pizza pulti…)

DELOVNE MIZE, PULTI IN PODSTAVKI

Ponujamo vam razne izvedbe kuhinjskih in industrijskih delovnih miz ter bolj ali manj zahtevne izvedbe nevtralnih pultov in podstavkov. Možnost izbire različnih materialov delovnih površin (INOX, Koterm, Kamen). Odprte in zaprte izvedbe s krilnimi ali drsnimi vrati, nastavljive police, predali, vodila za GN posode itd. KORITAIzdelujemo globoka in plitva korita, ki so posebej prilagojena vašim potrebam v kuhinji. Možne so izvedbe z odcejalnikom, spodnjo polico, predalnikom, vrati, sanitarno pregrado.

opis slike

VISEČE OMARICE, KONZOLNE POLICE IN KONZOLNI ODCEJALNIKI

Po meri izdelane viseče omarice z vrati ali brez, konzolne police in konzolni odcejalniki. Priročna drsna vrata za omarice, ter po višini nastavljiva polica. Konzolne police z ali brez odcejalnega roba.

IZDELKI ZA KLAVNICE IN DRUGO ŽIVILSKO-PREDELOVALNO INDUSTRIJO

Pri nas dobite robustne skladiščne in druge regale, servirne vozičke za strežbo ter druge po vaših željah izdelane vozičke (servirni vozički, vozički za zelenjavo, vozički za moko in druga živila). Ključne značilnosti so: kakovostna in trpežna izdelava ter prilagojenost specifičnim potrebam.

REGALI IN VOZIČKI

Za potrebe mesnic, klavnic in živilsko-predelovalnih obratov izdelujemo robustnejšo opremo kot so razni klavniški vozički, odcejalni regali, obešala, skladiščni regali, večja korita, sanitarni umivalniki, koši za odpadke, paletni vozički, delovne mize in čoki s koterm ploščami, omare za hrambo orodij, garderobne omare, rešetke s sifonskim bazenom, konstrukcije po meri… Popolna prilagoditev potrebam obratov. Robustna izdelava. Upoštevanje zakonskih in drugih zahtev živilske industrije.

DRUGO

Pri nas dobite skoraj vse! V primeru, da sami ne bomo mogli uresničiti vaših želja, Vam bomo z veseljem svetovali na koga se obrniti.